Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családok/Birodalmak

 

A családokról röviden

A Rahun család, a császári dinasztia

rahun családA császári család az egyszerű halandóktól szinte teljesen elszigetelve a császári palotában éli mindennapjait. A palotát jól képzett és felkészített őrség vigyázza éjjel-nappal, feladatuk a császári család védelme és a palota biztosítása. Bejutni a palota területére csak külön engedéllyel lehetséges. A rezidencia területére fegyvert bevinni kívülről lehetetlen, azt minden látogató köteles leadni belépéskor a palota kapujában. Az uralkodó védelmét a biztonságos, vastag kőfalakon kívül több aktív mágia is vigyázza.

Teven család - harc

Teven családAz ősi Teven család színe a vörös, mely a háború és a vér színe. A birodalom legnagyszerűbb harcosai minden időben a Teven családból kerülnek ki, beleértve a birodalom mindenkori hadurát is. Mindazok, akik e család kötelékébe tartoznak – legyenek egyébként bármely kaszt tagjai – jelentős fegyveres képzésben vesznek részt. Ennek megfelelően a családhoz tartozó minden karakter jelentős bónuszokkal rendelkezik a harci képzettségeire. Ha a fizikai harc az a küzdőstílus, melyet előnyben részesítesz, akkor a Teven család lehet az, hol leginkább érvényesítheted képességeidet.

Rasan család - mágia

Rasan családA Rasan család a mágikus tudományokra specializálta magát. A család minden egyes tagja jelentős mágikus képzésben részesül, a legtöbb esetben közülük kerül ki a császár udvari mágusa. A mágikus alapok elsajátítása után a család minden tagja ráspecializálódik a mágia valamely jelentősebb területére. Azt, hogy ez pontosan mit ölel fel, a család képzettebb tagjai döntik el, kik gyermekkortól végigkísérik a fiatalok oktatását. Mire a növendék eléri a tizenkét éves kort, addigra mesterei tökéletesen megismerik annak képességeit, és fogékonyságát a mágia különböző területei iránt. Ha a kék színt magáénak valló Rasan családból származol, akkor jelentős bónuszok illetnek meg a mágia minden területén.

A Solon család - kereskedelem

Solon családSolon család tagjai főleg a kereskedelemre és az abból származó bevételekre építik hatalmukat. Már a birodalom felemelkedésének kezdetén megszerezték a legfontosabb termékek adás-vételének monopóliumát, ők ellenőrizték a legjelentősebb kereskedelmi útvonalakat. Azóta az ő kezükben összpontosul a legnagyobb vagyon, sokszor a császári család is elkötelezett a Solon család felé, mivel sokszor kisegítik kisebb-nagyobb kölcsönnel magát a császárt is, ha a szükség úgy hozza. Egy biztos, ha ebbe a családba születtél, akkor soha nem leszel pénzszűkében, a többiekhez képest sokkal kedvezőbben tudod a különböző eszközöket, felszerelési tárgyakat adni-venni a császári város területén.